Annemarie Trouwt
/

Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

 

TARIEVEN

Het vormgeven van jullie trouwceremonie is maatwerk. De inhoud van de ceremonie wordt altijd volledig afgestemd op het bruidspaar. Daardoor is geen speech hetzelfde en is het steeds weer een bijzonder moment.


TROUWEN IN MEDEMBLIK

De gemeente Medemblik in Noord-Holland is mijn vaste gemeente waarin ik ben beëdigd en benoemd. Voor deze gemeente gelden de standaard tarieven zoals vermeld op hun website.


CEREMONIESPREKER

Als jullie in een gemeente willen trouwen waar ze geen trouwambtenaren van buitenaf willen aanstellen zijn er ook andere mogelijkheden. In dat geval kunnen jullie ervoor kiezen om op een eerder moment te trouwen bij de gemeente en mij op een ander moment in te huren als ceremoniespreker. Juridisch gezien wordt er dan geen huwelijk gesloten maar uiteraard vindt er gewoon een JA-woord plaats. Het tarief hiervoor is gelijk aan het tarief voor trouwen in een andere gemeente.

TROUWEN IN EEN ANDERE GEMEENTE

Het is mogelijk om in een andere gemeente door mij getrouwd te worden. In dat geval moet ik door de betreffende gemeente benoemd worden voor één dag, namelijk jullie trouwdag.

Als ik jullie trouwambtenaar ben, mag je van mij het volgende verwachten:

  • Kennismakingsgesprek bij jullie thuis of in overleg op een andere locatie
  • Telefonisch contact met jullie in aanloop naar jullie huwelijk
  • Contact met de gemeente waarin jullie trouwen en uitwisseling van benodigde documenten
  • Ik neem contact op met familie en vrienden om de ceremonie een nog persoonlijkere touch te geven
  • Uitgewerkte speech inclusief voordracht
  • Telefonisch contact na afloop om ervaringen te delen
  • Zo nodig het ophalen en terugbrengen van de huwelijksakte

Prijs totaalpakket: €750,-   excl. BTW, reiskosten en gemeentelijke leges (de bedragen voor deze leges variëren per gemeente)